duurzaam onderhoud

onderhoud van uw betonvloer

Het spreekt voor zich dat u uw betonvloer van Betonwerken Van de Voorde zo lang mogelijk proper en intact wenst te houden. Ondanks het feit dat we er alles doen om de hoogste kwaliteit te leveren en het beton te beschermen, zijn er nu eenmaal stoffen die op het beton kunnen inwerken. Om dit te voorkomen is het belangrijk om uw betonvloer nauwkeurig te reinigen.
Onze betonvloeren zijn steeds cementgebonden producten. Als u deze reinigt onder hoge druk is de kans groot dat de beton later sneller vuil zal worden en de kwaliteit ervan sterk zal verminderen. U kan ons steeds contacteren welke reinigingsproducten er optimaal zijn om uw beton te reinigen en te voeden! Ons gamma bestaat uitsluitend uit biologische producten.

Hiernaast helpt Betonwerken Van de Voorde u ook graag verder met tips om uw beton te onderhouden zodat zowel de u als wijzelf elke werf als een referentie kunnen bekijken!

Betonwerken Van De Voorde
Bordtractor Van de voorde Betonwerken Evergem

CRYOTECH® CMA VAN PROVIRON VOORKOMT EEN GLADDE BETONVLOER TIJDENS DE VRIESPERIODE

proviron Betonwerken Van De Voorde

Tijdens de herfst en winterperiode zakt de temperatuur vaak onder nul. In deze periodes heeft u waarschijnlijk de neiging om strooizout te gebruiken om gladheid van uw betonvloer te voorkomen. Echter is strooizout voor een betonvloer bijzonder bijtend en tast het ook passerende voertuigen aan. Om deze risico’s maximaal te voorkomen raden wij aan om uitsluitend met Cryotech® CMA van Proviron. uw betonvloer te ontijzen.CMA is pakken milder en onschadelijk voor mensen of dieren, 100% milieuvriendelijk dus. Zelfs bij ijskoude temperaturen tot -15°C doen deze dooikorrels optimaal waar ze voor gemaakt zijn: uw betonvloer gladvrij houden.

VERMIJD CORROSIE
Alle betonvloeren die wij plaatsen zijn altijd voorzien van (metalen) bewapening in de vorm van een wapeningsnet of van staalvezels. Daarbij vermijdt u dus liefst alles wat corrosie of afbrokkeling in de hand werkt. Strooizout is een sterk aantastend middel, CMA niet. De wapening gaat bij gebruik van CMA nooit roesten.

UW BETON OVERLEEFT DE WINTER
Dankzij dit laag-corrosief en milieuvriendelijk alternatief voor gewone dooimiddelen zoals strooizout, calciumchloride of magnesiumchloride doorstaat uw beton de winter, zonder beschadiging.

Vraag hier uw online offerte aan

Waarvoor zou je een offerte willen aanvragen bij Betonwerken Van De Voorde?
We ontvangen graag een aantal contactgegevens zodat we u kunnen contacteren.
Waar woont u?
Geef extra uitleg over uw project.